.
.

Obavijest studentima – Pravilnik o porezu na dohodak

620_400_1372858022IMG_7630

Pravilnik o porezu na dohodak bit će izmijenjen do kraja siječnja, zaključeno je u petak, 13. siječnja 2017. na sastanku ministra financija Zdravka Marića i ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića, s predstavnicima Hrvatskog studentskog zbora.  Informaciju o tome, koja je objavljena na stranicama ministarstva,  možete pogledati  ovdje

Studentski servis – dežurni telefon – samo za HITNE potrebe

ČIŠĆENJE SNIJEGA – OBAVIJEST POSLODAVCIMA
Slijedom najava velikih sniježnih padalina za ovaj vikend, ali i za naredni tjedan, studente koji bi vam očistili snijeg možete tražiti putem broja 095/220-6111.
Uslugu možete tražiti nakon radnog vremena Studentskog servisa, u posljepodnevnim ili večernjim satima, vikendom ili blagdanom.
Molimo da ovaj broj zovete samo za HITNE potrebe, a sve ostale potrebe kao i do sada u oobičajeno radno vrijeme Studentskog servisa koje je
od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

7

 

SVE ŠTO TREBAM SVAKI DAN IMA MALI DUĆAN

plakat-stuc-page-001

#lajkajtesherajtepišitekomentirajte
U cilju prilagodbe i poboljšanja ponude u Stucu i uvjeta stanovanja u domu, unutar prostora kantine otvoren je dućan robe široke potrošnje, ali je dio ponude iste robe i u studenskom klubu.
Roba koju svakodnevno trebate i želite – proizvodi za osobnu higijenu, pića, slatki program, grickalice i ostalo potrebno mladima – od sada je u vašoj blizini, u prizemlju doma, a dio ponude i u studentskom klubu.
STUCOS ekipa se iskreno nada da ste zadovoljni, čeka na vaše prve dojmove i komentare.
Također, svaki vaš prijedlog proširenja ponude  je dobrodošao i pokušati će se ostvariti.

Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku

Novo sa Facebooka

Sizis

HITNO PRIJAVE ODMAH HITNO PRIJAVE ODMAH HITNO Sizis d.o.o. Trg kralja Petra Svačića 17, Zagreb traži redovite studente/ice za posao PROMOTOR..

1 likes, 0 comments2 hours ago

Fotografije vremenske crte

Poštovani! Poslodavcu se javio dovoljan broj studenata. Hvala svima koji su se javili, a po potrebi nakon razgovora sa odabranim studentima..

3 likes, 5 comments3 hours ago

[OSIJEK – PLODINE – Huttlerova ulica – DONJI GRAD – posao BLAGAJNIKA/CE – prijave ODMAH] MOLIMO da se PRIJAVE samo oni studenti/ce koji se mogu..

2 likes, 7 comments3 hours ago

Fotografije vremenske crte

[TRAŽI SE-NIKADA RANIJE-SEZONA 2017.-JADRAN] #turističkasezona2017 HOTELI NJIVICE DOO traže redovite studente/ice za sezonski posao u turizmu..

0 likes, 0 comments4 hours ago

Fotografije vremenske crte

Poštovani! Poslodavcu se javio dovoljan broj studenata. Hvala svima koji su se javili, a po potrebi nakon razgovora sa odabranim studentima..

2 likes, 4 comments5 hours ago