.
.

Obavijest studentima – Pravilnik o porezu na dohodak

620_400_1372858022IMG_7630

Pravilnik o porezu na dohodak bit će izmijenjen do kraja siječnja, zaključeno je u petak, 13. siječnja 2017. na sastanku ministra financija Zdravka Marića i ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića, s predstavnicima Hrvatskog studentskog zbora.  Informaciju o tome, koja je objavljena na stranicama ministarstva,  možete pogledati  ovdje

Studentski servis – dežurni telefon – samo za HITNE potrebe

ČIŠĆENJE SNIJEGA – OBAVIJEST POSLODAVCIMA
Slijedom najava velikih sniježnih padalina za ovaj vikend, ali i za naredni tjedan, studente koji bi vam očistili snijeg možete tražiti putem broja 095/220-6111.
Uslugu možete tražiti nakon radnog vremena Studentskog servisa, u posljepodnevnim ili večernjim satima, vikendom ili blagdanom.
Molimo da ovaj broj zovete samo za HITNE potrebe, a sve ostale potrebe kao i do sada u oobičajeno radno vrijeme Studentskog servisa koje je
od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

7

 

SVE ŠTO TREBAM SVAKI DAN IMA MALI DUĆAN

plakat-stuc-page-001

#lajkajtesherajtepišitekomentirajte
U cilju prilagodbe i poboljšanja ponude u Stucu i uvjeta stanovanja u domu, unutar prostora kantine otvoren je dućan robe široke potrošnje, ali je dio ponude iste robe i u studenskom klubu.
Roba koju svakodnevno trebate i želite – proizvodi za osobnu higijenu, pića, slatki program, grickalice i ostalo potrebno mladima – od sada je u vašoj blizini, u prizemlju doma, a dio ponude i u studentskom klubu.
STUCOS ekipa se iskreno nada da ste zadovoljni, čeka na vaše prve dojmove i komentare.
Također, svaki vaš prijedlog proširenja ponude  je dobrodošao i pokušati će se ostvariti.

Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku

Novo sa Facebooka

Fotografije vremenske crte

POSLODAVAC: PKK COMBERA ima porebu zaposliti redovitog studenta-icu za posao promocije proizvoda za usnu higijenu u ljekarnama u Osijeku (više..

1 likes, 5 comments16 hours ago

Autopraonica California

ALATNICA d.o.o. AUTOPRAONICA CALIFORNIA traži redovite studente/ice za posao pranja automobila u autopraonici, uz uvjete kako slijedi: – zarada:..

0 likes, 0 comments1 day ago

Microsoft Student Partners Osijek

5 likes, 0 comments1 day ago

Fotografije vremenske crte

Poštovani! Poslodavcu se javio dovoljan broj studenata. Hvala svima koji su se javili, a po potrebi nakon razgovora sa odabranim studentima..

0 likes, 1 comments1 day ago

Fotografije vremenske crte

Poslodavac: Špehar sport d.o.o. Osijek ima potrebu zaposliti 2 redovita studenta-ice za poslove: – posluživanje pića u caffe baru Arena -..

0 likes, 0 comments1 day ago