Natječaj za smještaj

OBAVIJEST

Useljenje u Novi paviljon je odgođeno do daljnjega. Studenti koji su ostvarili pravo na njega biti će obaviješteni e-mailom o novom datumu useljenja, a do tada će i dalje primati subvenciju privatnog smještaja.

OBAVIJEST

Useljenje u Novi paviljon Novog studentskog doma K. P. Svačića 1c planirano je za siječanj 2021., a do tada će studenti koji ostvare pravo na smještaj u Novom paviljonu primati subvenciju za smještaj kod privatnog stanodavca.

OBAVIJEST

Dopunu dokumentaciji (skenirane B obrasce) do 03.08. možete poslati na e-mail adresu: iherceg@stucos.hr, a original dostaviti na adresu: Novi studentski dom, K.P. Svačića 1c, 31000 Osijek, s naznakom: “dopuna prijavi br. XX na natječaj za smještaj”.

OBAVIJEST

Poštovani studenti,

zbog velikog broja upita obavještavamo Vas da dokumentacija za natječaj ne treba stići do 24.07. na adresu Novog studentskog doma, nego treba biti poslana preporučenom poštom zaključno s 24.07.

OBAVIJEST

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije obavještavamo studente da:

1. Nije nužno slati original obrasca B; možete poslati i skenirani primjerak (ovjeren i potpisan), koji Vam e-mailom dostavi odgovorna osoba učilišta.

2. Za ostvarivanje dodatnih bodova temeljem braće i sestara redovitih studenata nije nužno slati potvrde fakulteta o redovitom školovanju; dovoljno je da uz prijavu priložite e-Zapis o statusu studenta (kroz projekt e-Građani) ili potvrdu sa studomata.

Za sve upite vezano uz prijavu na natječaj molim zovite 031 251 123 ili pošaljite e-mail na iherceg@stucos.hr.

NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA U OSIJEKU:
za ak. god. 2020./2021.

Zbog izmjena u tekstu natječaja, obrascima i potrebnoj dokumentaciji za ak. god. 2020./2021. te domskom redu, molimo studente da pažljivo pročitaju natječaj i svu pripadajuću dokumentaciju.

1. Tekst natječaja
2. Obrazac B1 – brucoši
3. Obrazac B2 – preddiplomski, stručni, integrirani studij, brucoši diplomci
4. Obrazac B3 – diplomci
5. Obrazac B4 – poslijediplomski studij- studenti s invaliditetom
6. Popis dokumentacije koju dostavljate na natječaj
7. Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka

8. Poveznica za web prijavu (obrazac A): —NATJEČAJ JE ZATVOREN

DOKUMENTACIJA NUŽNA ZA NATJEČAJ, bez koje se prijava neće ni razmatrati:

1) WEB PRIJAVA (obrazac A)

2) OBRAZAC B

3) PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU OSOBNIH PODATAKA

(svu navedenu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom)

– molimo da pri ispunjavanju web prijave (obrasca A):

1. date suglasnost na prikupljanje osobnih podataka

2. date suglasnost na pristup podacima iz sustava EDIP i e-Matica

3. prilikom ispunjavanja podataka o članovim obitelji u web prijavi obvezno unesete podatke o srodstvu, inače nećemo biti u mogućnosti pristupiti potrebnim podacima

Prilozi natječaju:

1. Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje
2. Odluka o raspisivanju natječaja
3. Odluka o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2020./2021.
4. Pravilnik o domskom redu 2020

NAPOMENA:

Studenti koji prvi put upisuju prvu godinu studija (BRUCOŠI) biti će smješteni isključivo u Novi studentski dom pa molimo brucoše da prilikom odabira prioriteta u web prijavi označe novi dom i novi dom, novi paviljon.

Studenti koji ostvare pravo na smještaj u Novom paviljonu Studentskog doma K.P. Svačića do useljenja u studentski dom primat će subvenciju smještaja kod privatnog stanodavca u iznosu od 200,00 kn mjesečno.

___________________________________________________________________________________________________________________________
ARHIVA (2019.)

NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA

TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA
za ak.god. 2019./2020.
 
Studenti koji su ostvarili pravo na Novi dom trebaku isprinatati i popuniti 3 primjerka ugovora (ugovor novi dom 2019-20) te ih zajedno s liječničkom potvrdom donijeti prilikom upisa u dom. Studenti koji su ostvarili pravo na Dom IGK dobit će ugovore prilikom upisa.
Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju privatnog smještaja bit će obavješteni  početkom listopada putem e-maila.
KONAČNI PREZULTATI NATJEČAJA
Useljenje u studentske domove bit će u subotu 31. kolovoza od 8 do 12 sati te 2. i 3. rujna od 8 do 14 sati za starije studente (u nedjelju neće biti moguće useliti), a za brucoše od 1-3. listopada od 8 do 14 sati.
Na useljenje obavezno ponijeti LIJEČNIČKU POTVRDU (bez nje neće biti moguće useliti) te 3 primjerka UGOVORA koje će biti moguće preuzeti na ovoj stranici u ponedjeljak 26. kolovoza.
Za eventualne primjedbe možete se obratiti u ured Novog studentskog doma od ponedjeljka 26. kolovoza svaki radni dan do 15 sati gdje možete dobiti i uvid u predmet.
Studenti koji bi dijelili zajedno sobu u NOVOM DOMU mogu se javiti voditelju na e-mail tknezevic@stucos.hr dok informacije vezane za Studentski dom IGK možete dobiti na telefon 031 574002 od 29. kolovoza.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA
za ak.god. 2019./2020.
Prijava na natječaj (OBRAZAC A) – za brucoše
Prijava na natječaj (OBRAZAC A) – za studente viših godina
NAPOMENA – studenti koji prvi put upisuju prvu godinu (brucoši) a koji ostvare pravo na stanovanje u studentskom domu, bit će svi smješteni u Novi studentski dom, tako da prilikom odabira kod prioriteta ne odabiru Studentski dom IGK

——————————————————————————————————————–

ARHIVA (2018/2019)

OBAVIJEST – studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u dom, a žele međusobno zamjeniti sobe, neka se  u što kraćem roku jave na e-mail jolujic@stucos.hr

KONAČNI REZULATATI NATJEČAJA ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ
I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA U OSIJEKU TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA za ak. god.  2018./2019.

Useljenje za starije studente u studentske domove bit će u subotu 1. rujna od 8 do 12 sati te 3. i 4. rujna od 8-14 sati, a za brucoše od 1. do 3. listopada od 8-14 sati.

Prilikom upisa u dom, studenti su dužni dostaviti LIJEČNIČKO UVJERENJE (izdano od svog liječnika obiteljske medicine) da nemaju kontraindikacija za smještaj u studentski dom, jer u protivnom neće moći useliti

Na listama ispod je popis studenata koji su ostvarili pravo.

stari studenti dom novi

stari studenti IGK

brucoši dom novi

brucoši IGK

subvencij za podstanare

svi studenti – abecedno

Studenti mogu pogledati bodovanje svog predmeta unošenjem korisničkog imena i lozinke koju su dobili na e-mail prilikom prijave na natječaj OVDJE

Za dodatne informacije zvati na broj 031 251 121 radnim danom od 8-14, a uvid u predmete moguć je od 3. rujna u Novom studentskom domu.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Novom domu, a žele biti zajedno u sobi, mogu se javiti na e-mail tknezevic@stucos.hr do 29. kolovoza.

NATJEČAJ
ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ
I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA U OSIJEKU TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA za ak. god.  2018./2019.

PRAVILNIK O UVJETIMA I NAČINU OSTVARIVANJA PRAVA REDOVITIH STUDENATA NA SUBVENCIONIRANO STANOVANJE

Odluka o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2017/2018

PRIJAVA (OBRAZAC A)

OBRAZAC B1 – brucoši

OBRAZAC B2 – preddiplomski, stručni i integrirani studij

OBRAZAC B3 – upis prve godine diplomskog i specijalističkog stručnog diplomskog studija

OBRAZAC B4 – diplomski i specijalistički stručni diplomski (više godine)

OBRAZAC B5 – studenti s invaliditetom od 1-5 kategorija – poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij

Za dodatne informacije možete nazvati na:

(031) 574 002