Natječaj za smještaj

Studenti koji su ostvarili pravo na Novi dom trebaku isprinatati i popuniti 3 primjerka ugovora (ugovor novi dom 2019-20) te ih zajedno s liječničkom potvrdom donijeti prilikom upisa u dom. Studenti koji su ostvarili pravo na Dom IGK dobit će ugovore prilikom upisa.
Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju privatnog smještaja bit će obavješteni  početkom listopada putem e-maila.
KONAČNI PREZULTATI NATJEČAJA
Useljenje u studentske domove bit će u subotu 31. kolovoza od 8 do 12 sati te 2. i 3. rujna od 8 do 14 sati za starije studente (u nedjelju neće biti moguće useliti), a za brucoše od 1-3. listopada od 8 do 14 sati.
Na useljenje obavezno ponijeti LIJEČNIČKU POTVRDU (bez nje neće biti moguće useliti) te 3 primjerka UGOVORA koje će biti moguće preuzeti na ovoj stranici u ponedjeljak 26. kolovoza.
Za eventualne primjedbe možete se obratiti u ured Novog studentskog doma od ponedjeljka 26. kolovoza svaki radni dan do 15 sati gdje možete dobiti i uvid u predmet.
Studenti koji bi dijelili zajedno sobu u NOVOM DOMU mogu se javiti voditelju na e-mail tknezevic@stucos.hr dok informacije vezane za Studentski dom IGK možete dobiti na telefon 031 574002 od 29. kolovoza.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA
za ak.god. 2019./2020.
Prijava na natječaj (OBRAZAC A) – za brucoše
Prijava na natječaj (OBRAZAC A) – za studente viših godina
NAPOMENA – studenti koji prvi put upisuju prvu godinu (brucoši) a koji ostvare pravo na stanovanje u studentskom domu, bit će svi smješteni u Novi studentski dom, tako da prilikom odabira kod prioriteta ne odabiru Studentski dom IGK

——————————————————————————————————————–

ARHIVA (2018/2019)

OBAVIJEST – studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u dom, a žele međusobno zamjeniti sobe, neka se  u što kraćem roku jave na e-mail jolujic@stucos.hr

KONAČNI REZULATATI NATJEČAJA ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ
I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA U OSIJEKU TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA za ak. god.  2018./2019.

Useljenje za starije studente u studentske domove bit će u subotu 1. rujna od 8 do 12 sati te 3. i 4. rujna od 8-14 sati, a za brucoše od 1. do 3. listopada od 8-14 sati.

Prilikom upisa u dom, studenti su dužni dostaviti LIJEČNIČKO UVJERENJE (izdano od svog liječnika obiteljske medicine) da nemaju kontraindikacija za smještaj u studentski dom, jer u protivnom neće moći useliti

Na listama ispod je popis studenata koji su ostvarili pravo.

stari studenti dom novi

stari studenti IGK

brucoši dom novi

brucoši IGK

subvencij za podstanare

svi studenti – abecedno

Studenti mogu pogledati bodovanje svog predmeta unošenjem korisničkog imena i lozinke koju su dobili na e-mail prilikom prijave na natječaj OVDJE

Za dodatne informacije zvati na broj 031 251 121 radnim danom od 8-14, a uvid u predmete moguć je od 3. rujna u Novom studentskom domu.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Novom domu, a žele biti zajedno u sobi, mogu se javiti na e-mail tknezevic@stucos.hr do 29. kolovoza.

NATJEČAJ
ZA OSTVARIVANJE PRAVA STUDENATA NA SMJEŠTAJ
I RASPODJELU MJESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA U OSIJEKU TE SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA za ak. god.  2018./2019.

PRAVILNIK O UVJETIMA I NAČINU OSTVARIVANJA PRAVA REDOVITIH STUDENATA NA SUBVENCIONIRANO STANOVANJE

Odluka o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2017/2018

PRIJAVA (OBRAZAC A)

OBRAZAC B1 – brucoši

OBRAZAC B2 – preddiplomski, stručni i integrirani studij

OBRAZAC B3 – upis prve godine diplomskog i specijalističkog stručnog diplomskog studija

OBRAZAC B4 – diplomski i specijalistički stručni diplomski (više godine)

OBRAZAC B5 – studenti s invaliditetom od 1-5 kategorija – poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij

Za dodatne informacije možete nazvati na:

(031) 574 002