Poštovane/i,fb_posts
Hrvatski zavod za zapošljavanje i EURES Hrvatska, pozivaju Vas na svečano otvorenje Europskog dana poslova „Winter Seasoning“ koji će se održati u Osijeku 24. studenoga 2015. godine u prostoru Ekonomskog fakulteta Osijek (dvorana br 3) s početkom u 12 sati.
U okviru Europskih dana poslova koji će trajati od 11 do 17 sati, ponude za posao i mogućnosti zapošljavanja predstavit će savjetnici EURES Austrije, Češke, Irske, Mađarske, Njemačke, Švedske I Latvije, dok će Danska, Italija, Poljska i Slovenija biti prisutne online.  Poslodavci koji će biti prisutni s natječajima dolaze iz: Njemačke, Nizozemske, Irske i Češke.
Europske dane poslova „Winter Seasoning“ svečano će otvoriti Ministar rada i mirovinskog sustava prof. Dr. Sc. Mirando Mrsić, uz ostale uvažene govornike.
Osim fizički, kandidati će moći stupiti u kontakt s dijelom EURES savjetnika i poslodavaca i online, putem platforme europeanjobdays.eu/osijek.  Korisnicima koji se registriraju na platformi i postave svoj životopis pružit će se mogućnost izravnog apliciranja za radna mjesta poslodavaca koji će biti dostupni online.
Na ovom linku možete pogledati program koji će se događati u sklopu EJDa uz izlagače koji će davati informacije onsite u dvorani 3, imat ćemo i prezentacije EURES savjetnika i poslodavaca koje će se prenositi online uživo http://www.europeanjobdays.eu/en/events/programmes/17828
Srdačan pozdrav,
EURES Hrvatska