Izdavanje, pregled ugovora/pregled isplata i zarada

 

Poštovane studentice i studenti, članovi Studentskog servisa!

VAŽNO: Izdavanje ugovora za rad od 1.1.2023. – upisujete neto satnicu u EURU!!!

Kliknite na  link  i prijavite se preko AAI@EduHr elektroničkog identiteta, te pratite naputke za izdavanje Ugovora za rad (***minimalna naknada za obavljanje studentskih poslova po satu u 2023. godini iznosi 4,38 eura neto). Po unosu svih potrebnih podataka (OIB poslodavca, broj članske iskaznice, opis posla, cijenu rada, dogovoreno razdoblje rada, te mjesto rada) dobit ćete prikaz ugovora u .pdf formatu u tri identična primjerka koje morate isprintati, a dalje postupate kao da ste Ugovor podigli na šalteru Studentskog servisa. Ugovore ne morate printati u boji!

Svaki Ugovor ima svoj pripadajući broj i može se  iskoristiti samo jedanput (za/kroz jedan mjesec rada), a za istog poslodavca možete izdati samo dva Ugovora, ali za različita razdoblja rada. Prije nego što samostalno izdate Ugovor potrebno je provjeriti s poslodavcem da li prihvaća takvu vrstu Ugovora.
Također, omogućen Vam je pregled svih izdanih ugovora, njihov status, isplate, te pregled ukupne zarade.Sve navedene usluge dostupne su samo studentima koji su u sustavu AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Ukoliko nemate AAI@EduHr elektronički identitet (druga osoba nakon završetka fakulteta) javite se u Studentski servis radi generiranja korisničkih podataka za prijavu – link za prijavu je onda link  putem kojega ćete moći pratiti stanje ugovora i isplata.