[ANKETA MINISTARSTVA | KAKO STE ZADOVOLJNI?]

Poštovani studenti,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi anketno istraživanje prehrambenih navika i zadovoljstva studenata studentskim restoranima. Svrha istraživanje je poboljšanje studentskog standarda, a glavni cilj je otkriti prehrambene navike te zadovoljstvo ponude i kvalitete studentskih restorana.
Upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici:  Upitnik o zadovoljstvu i prehrambenim navikama studenata u studentskim restoranima

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na sudjelovanju.
VAŠ STUDENTSKI CENTAR U OSIJEKU

 

[KORAK PO KORAK | ALI OSTANIMO ODGOVORNI*** | SAMOPOSLUŽIVANJE | GAUDEAMUS| STUDENTSKI KLUB | KANTINA]

Studentski centar u otvorio je vrata svojih restorana, kafića i kantine za sve studente, ali i za sve naše (su)građane i posjetitelje Osijeka.

Dođite! Uživajte ponovo u raznovrsnoj ponudi svježe pripremljenih jela, slastica i napitaka.

Prehrana je organizirana u  restoranu SAMOPOSLUŽIVANJE  (popularna LINIJA), sve dane u tjednu od 8 do 19 sati, ali i u restoranu GAUDEAMUS, od ponedjeljka do petka od 11 do 19 sati.

Smještaj studenata je u Novom studentskom domu gdje je otvorena kantina Novi dom od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Od jučer, ponedjeljak 11.5. otvoren je i Caffe bar STUDENTSKI KLUB, od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati.

***MOLIMO STUDENTE i sve ostale posjetitelje i goste da vode računa o svim higijenskim i sigurnosnim mjerama zaštite od virusa (poštujući dovoljan razmak, zabranu okupljanja i zadržavanja, te strogo pridržavanje higijenskih uvjeta).

Pozzzdrav od StucOs Teama