.
.

Subvencija privatnog stanovanja

Poštovane studentice i poštovani studenti!
Jučer, četvrtak 26.11.15.g. isplaćena je subvencija za mjesec listopad za studente u privatnom smještaju za akademsku godinu 2015/16..
Novac u iznosu od 200,00 kuna može se podići na šalterima ili bankomatima Privredne banke Zagreb.
Studenti koji iz bilo kojih razloga nisu dobili novac na račun, a na listi su studenata koji su ostvarili pravo na subvenciju za ovu akademsku godinu, dodatne obavijesti mogu dobiti pozivom na broj 031/574-002 ili osobno doći u službu smještaja u stari studentski dom da utvrde razlog /krivi broj računa, kriva banka, gubitak prava/.
Objavljeno: 27.11.15.

Subvencija privatnog stanovanja

OBAVIJEST STUDENTIMA KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA SUBVENCIJU PRIVATNOG SMJEŠTAJA
Molimo studente koji su ostvarili pravo na dodjelu subvencije privatnog stanovanja za akademsku godinu 2015/2016., a koji to još nisu učinili, da u stari studentski dom (I.G. Kovačića 4), HITNO, a najkasnije do SRIJEDE 25.11.15., osobno dostave presliku kartice tekućeg računa Privredne banke Zagreb.
S ovom obavijesti idemo ponovo, jer tridesetak studenata našim službama nije dostavio potrebne podatke, što predstavlja problem za redoviti tijek isplate subvencije i za sve ostale studente.
Dodatne obavijesti mogu se dobiti osobnim dolaskom u stari studentski dom ili pozivom na broj 031/574-002.

200,00 kuna je iznos mjesečne subvencije koji će se studentima uplaćivati na račune.
Studentski centar Osijek
Smještaj studenata
23.11.15.

Europski dan poslova „Winter Seasoning“

Poštovane/i,fb_posts
Hrvatski zavod za zapošljavanje i EURES Hrvatska, pozivaju Vas na svečano otvorenje Europskog dana poslova „Winter Seasoning“ koji će se održati u Osijeku 24. studenoga 2015. godine u prostoru Ekonomskog fakulteta Osijek (dvorana br 3) s početkom u 12 sati.
U okviru Europskih dana poslova koji će trajati od 11 do 17 sati, ponude za posao i mogućnosti zapošljavanja predstavit će savjetnici EURES Austrije, Češke, Irske, Mađarske, Njemačke, Švedske I Latvije, dok će Danska, Italija, Poljska i Slovenija biti prisutne online.  Poslodavci koji će biti prisutni s natječajima dolaze iz: Njemačke, Nizozemske, Irske i Češke.
Europske dane poslova „Winter Seasoning“ svečano će otvoriti Ministar rada i mirovinskog sustava prof. Dr. Sc. Mirando Mrsić, uz ostale uvažene govornike.
Osim fizički, kandidati će moći stupiti u kontakt s dijelom EURES savjetnika i poslodavaca i online, putem platforme europeanjobdays.eu/osijek.  Korisnicima koji se registriraju na platformi i postave svoj životopis pružit će se mogućnost izravnog apliciranja za radna mjesta poslodavaca koji će biti dostupni online.
Na ovom linku možete pogledati program koji će se događati u sklopu EJDa uz izlagače koji će davati informacije onsite u dvorani 3, imat ćemo i prezentacije EURES savjetnika i poslodavaca koje će se prenositi online uživo http://www.europeanjobdays.eu/en/events/programmes/17828
Srdačan pozdrav,
EURES Hrvatska

Subvencija privatnog smještaja

Poštovane studentice i poštovani studenti!
Jučer, četvrtak 22.10.15.g. isplaćena je subvencija za mjesec rujan za studente u privatnom smještaju za akademsku godinu 2015/16..
Novac u iznosu od 200,00 kuna može se podići na šalterima ili bankomatima Privredne banke Zagreb.
Studenti koji iz bilo kojih razloga nisu dobili novac na račun, a na listi su studenata koji su ostvarili pravo na subvenciju za ovu akademsku godinu, dodatne obavijesti mogu dobiti pozivom na broj 031/574-002 ili osobno doći u službu smještaja u stari studentski dom da utvrde razlog /krivi broj računa, kriva banka, gubitak prava/.
Objavljeno: 23.10.15.

11215148_447213962117927_7002895950498881630_n

Produženje prava na rad

OBAVIJEST STUDENTIMA I STUDENTICAMA
ČLANOVIMA STUDENTSKOG SERVISA
Molimo studente/ice, članove Studentskog servisa:
DA NAM ODMAH PO UPISU, HITNO DOSTAVE POTVRDU O STATUSU REDOVITOG STUDENTA/ICE za akademsku godinu 2015/2016., a najkasnije do 15.10.15., osnovom koje ćemo produžiti pravo na rad našim posredovanjem.
Obavezno je donijeti valjanu X-icu i indeks na uvid.
U slučaju bilo kakvih problema oko produženja prava na rad, obratite nam se osobno u Studentski servis.
Bez obzira na izdane Ugovore, studenti koji do 15. listopada ne produže članstvo, nakon toga NEMAJU PRAVO NA RAD.
Studente/ice koji će diplomirati u apsolventskom roku, dakle u statusu redovitog studenta, a planiraju i dalje raditi posredovanjem Studentskog servisa, pozivamo da nam donesu presliku potvrde o diplomiranju i na taj način ostvare pravo na rad tri mjeseca od dana diplomiranja.
Listopad 2015.

20150917_131038

Fan Page Studentski servis Osijek

Obavijest studenticama i studentima, poslovnim partnerima i ostalima koje zanima rad Studentskog servisa:
Od 18.03.2013.g. ponudu poslova, kao i sve druge obavijesti iz Studentskog centra u Osijeku možete pratiti i putem Facebooka!
Lajkajte naš Fan Page Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku i budite u toku!

Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku

Novo sa Facebooka

Timeline Photos

Za radost življenja “Budi to što u ovom času jesi. Ne bježi od sebe, jer nemaš kamo pobjeći. Živi taj svoj svakodnevni život. Život..

8 likes, 0 comments12 hours ago

Timeline Photos

Agencija PET-D d.o.o. traži izuzetno aktivne i odgovorne redovite studente/ice za poslove slaganja polica dekorativne kozmetike u poslovnici..

1 likes, 2 comments1 day ago

Timeline Photos

Subvencija privatnog stanovanja Obavijest Poštovane studentice i poštovani studenti! Jučer, četvrtak 26.11.15.g. isplaćena je subvencija..

3 likes, 2 comments1 day ago

Timeline Photos

”You know you’re in love when you can’t fall a sleep because reality is finally better than your dreams.” Dr. Seuss i Stuc žele vam lijepu..

13 likes, 0 comments2 days ago

Timeline Photos

Agencija PET D traži redovite studente/ice za posao hostese – hostnera za podjelu besplatnih reklamnih uzoraka proizvoda na više vanjskih lokacija..

0 likes, 4 comments2 days ago