.
.

Obavijest studentima – Pravilnik o porezu na dohodak

620_400_1372858022IMG_7630

Pravilnik o porezu na dohodak bit će izmijenjen do kraja siječnja, zaključeno je u petak, 13. siječnja 2017. na sastanku ministra financija Zdravka Marića i ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića, s predstavnicima Hrvatskog studentskog zbora.  Informaciju o tome, koja je objavljena na stranicama ministarstva,  možete pogledati  ovdje

Studentski servis – dežurni telefon – samo za HITNE potrebe

ČIŠĆENJE SNIJEGA – OBAVIJEST POSLODAVCIMA
Slijedom najava velikih sniježnih padalina za ovaj vikend, ali i za naredni tjedan, studente koji bi vam očistili snijeg možete tražiti putem broja 095/220-6111.
Uslugu možete tražiti nakon radnog vremena Studentskog servisa, u posljepodnevnim ili večernjim satima, vikendom ili blagdanom.
Molimo da ovaj broj zovete samo za HITNE potrebe, a sve ostale potrebe kao i do sada u oobičajeno radno vrijeme Studentskog servisa koje je
od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

7

 

SVE ŠTO TREBAM SVAKI DAN IMA MALI DUĆAN

plakat-stuc-page-001

#lajkajtesherajtepišitekomentirajte
U cilju prilagodbe i poboljšanja ponude u Stucu i uvjeta stanovanja u domu, unutar prostora kantine otvoren je dućan robe široke potrošnje, ali je dio ponude iste robe i u studenskom klubu.
Roba koju svakodnevno trebate i želite – proizvodi za osobnu higijenu, pića, slatki program, grickalice i ostalo potrebno mladima – od sada je u vašoj blizini, u prizemlju doma, a dio ponude i u studentskom klubu.
STUCOS ekipa se iskreno nada da ste zadovoljni, čeka na vaše prve dojmove i komentare.
Također, svaki vaš prijedlog proširenja ponude  je dobrodošao i pokušati će se ostvariti.

Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku

Novo sa Facebooka

Fotografije vremenske crte

HELION GROUP d.o.o., Osijek, Županijska 43 ima potrebu zaposliti 5 redovitih studenata-ica (po mogućnosti studenti 5. godine, ponavljači viših..

0 likes, 5 comments10 hours ago

TURISTIČKA SEZONA 2017. BRANITELJSKA ZADRUGA CONGREGATIO Osijek traži redovitog studenta/icu za posao pečenja/pripreme i prodaje palačinki..

0 likes, 0 comments10 hours ago

Fotografije vremenske crte

ATA jdoo traži dva redovita studenta/ice za posao konobara u Caffeteriji Capri, koja je nedavno počela s radom. Mjesto rada: Osijek, prostor..

0 likes, 0 comments10 hours ago

Fotografije vremenske crte

Dante d.o.o. Osijek traži redovite studente/ice za dijeljenje promotivnog materijala, kako slijedi: – zarada: 18 kuna po satu – broj potrebnih..

0 likes, 3 comments11 hours ago

Fotografije vremenske crte

[VEČERAS | HUMANITARNI KONCERT | SPASIMO VJERANU VID | LIPANJSKA OPERNA NOĆ | 26.6.17. | 21 SAT | DVORIŠTE EURODOMA | JOŠ STIGNETE] Večeras..

0 likes, 0 comments11 hours ago